Προκήρυξη Προγράμματος «Σεμινάρια σύγχρονης οινοτεχνίας, θεωρητικής και πρακτικής αποσταγματοποιίας και παραδοσιακών αποσταγμάτων και κατάρτισης στη γευσιγνωσία (Ενότητα Β)», ΕΥ: Ε. Σουφλερός

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΝΑΡΞΗ Β’ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ:

«Σεμινάρια σύγχρονης οινοτεχνίας, θεωρητικής και πρακτικής αποσταγματοποιίας και παραδοσιακών αποσταγμάτων και κατάρτισης στη γευσιγνωσία (Ενότητα Α και Β)».

Επιστημονικά Υπεύθυνος

Ευάγγελος Σουφλερός

Στο πλαίσιο του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης ΚΕΔΙΒΙΜ του ΑΠΘ ξεκινάει η Β’ ενότητα του προγράμματος κατάρτισης με τίτλο «Σεμινάρια σύγχρονης οινοτεχνίας, θεωρητικής και πρακτικής αποσταγματοποιίας και παραδοσιακών αποσταγμάτων και κατάρτισης στη γευσιγνωσία» και θα ολοκληρωθεί προς το τέλος Οκτωβρίου 2018.

Όσοι ενδιαφερόμενοι έχουν παρακολουθήσει την Α’ Ενότητα του προγράμματος αυτού ή διαθέτουν τις γνώσεις από τα αντικείμενα που περιλαμβάνει η Α’ Ενότητα, όπως αυτά αναφέρονται παρακάτω, μπορούν να εγγραφούν και να παρακολουθήσουν τις διαλέξεις και την εφαρμογή τους στο οινοποιείο, στο αποστακτήριο και στο εργαστήριο με την εκπαίδευσή τους στη γευσιγνωσία.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται έως 10/10/2018 και γίνονται μόνον ηλεκτρονικά εδώ

Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο του προγράμματος, τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων και την πραγματοποίησή του θα βρείτε στο κείμενο της συνολικής προκήρυξης εδώ.

             Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος

             του Προγράμματος

                 ομ. καθηγητής Ε. Σουφλερός

 

Ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων: 
Τετάρτη, Σεπτέμβριος 26, 2018 to Τετάρτη, Οκτώβριος 10, 2018